fbpx
skip to Main Content

Dette reagerer jeg på

POLITIKK:

Jernbaneansatte og tillitsvalgte demonstrerer og protesterer på regjeringens jernbanepolitikk, som de mener vil ødelegge det som i årevis er bygd opp.

De vender Frps statsråd ryggen og viser fingeren. I ettertid blir de kritisert for sin oppførsel av Frp sine talsmenn «FOLK FLEST» for at det samfunnet som er verdens beste land å bo i, har store mangler. Avgifter, skatter, bomavgifter skulle bort. Vi skulle få bedre veier, vi skulle få bedre eldreomsorg, vi skulle få bedre skoler OSV. Det begynte med plastposeavgift, som det ikke ble noe av.

Det fortsetter med økte bomavgifter. Mot protester skal kommune-Norge endres. Det er opp til kommunene selv å bestemme, og de som gjør hva regjeringen vil, blir premiert. Det er akkurat som søndagsåpne butikker, det kan kommunene selv bestemme. Jeg tror FRP tror at det norske folk er dumme.

Dette er bare en måte å frivillig tvinge kommunene på. Norge er ikke blitt bedre å leve i etter at den nye regjeringen har overtatt.

Det er blitt vanskelig å forholde seg til fremtiden.

Dette startet opp med at finansminister Siv Jensen stilte opp i en jeg vil kalle ”klovnkjole” og skreik ut så hele Europa og Amerika reagerte: Morna Jens. Her satte FRPs fremtidige finansminister en standard. Derfor mener jeg de ansatte bare i liten grad fulgte opp Siv Jensens måte å uttrykke seg på. Jo, jeg vet at veldig mange mener hva jeg nå hevder, men ingen uttrykker dette, derfor.

Eldrup Andreas Hansen Staubø

Back To Top