fbpx
skip to Main Content

Alle kjenner Geir Fredrik Sissener!

POLITIKK:

Han ønsker nemlig å bli kjent med alle innbyggerne i kommunen. Og han er godt i gang med dette!

I inneværende bystyreperiode har Arendal Høyre hatt ordføreren gjennom Einar Halvorsen. Peder Syrdalen har vært gruppeleder. Begge disse har gjort en fantastisk innsats i arbeidet med å sikre en god utvikling for kommunens innbyggere og samtidig tilrettelegge for en gradvis forbedring av kommunens økonomi. Bak avisenes overskrifter om dårlig økonomi vil man se at Arendal faktisk leverer meget gode tjenester og tilbud til innbyggerne!

Når hverken Einar Halvorsen eller Peder Syrdalen stiller til gjenvalg, har medlemmene i Arendal Høyre valgt Geir Fredrik Sissener til ordførerkandidat og til å lede videreføringen av dette viktige arbeidet. Han er rett mannen til denne jobben! Med seg får han et spennende team av representanter fra bystyret og noen helt nye kandidater.

Geir Fredrik Sissener hadde nylig 50års jubileum, og man skal lete godt for å finne en mer aktiv mann! Han er med i det meste som skjer av viktige ting i kommunen og dette brede engasjementet gjør at han sannsynligvis kjenner flere mennesker i Arendal enn noen annen politiker. Dette vil sammen med hans politiske evner være meget gode forutsetninger for en eventuell rolle som kommunens nye ordfører etter valget. Samtidig fremstår han som samlende i Bystyret og viser både politiske kolleger og motstandere stor respekt.

Arendal Høyre har utarbeidet et meget omfattende og godt program for kommende valgperiode. Her legges det stor vekt på å styrke tilbudene til innbyggerne. Geir Fredrik Sissener har ledet dette arbeidet og har imponert med sitt fokus på å tenke langsiktig for å møte de utfordringer som kommunen vil stå overfor i fremtiden. Det være seg innenfor eldreomsorg, skole, barnehage, integrering, næringsutvikling, miljø, veibehov osv.

Vår nye ordførerkandidat har viet mye tid og interesse for idrett og kultur i Arendal. Han brenner for Kulturhuset, hvor han er styreleder, og har gjennom frivillig innsats og sin jobb som konsernsjef i Idrettsfinans AS stått bak mange idrettsanlegg. De bidro bl.a. med 7,5 millioner til idretten på Sørlandet i 2014. Geir Fredrik Sissener vil følge opp innsatsen som ordfører Einar Halvorsen har gjort overfor organisasjoner og lag.

Du har sikkert sett Geir Fredrik Sissener utenfor Høyres Gatekontor på Syrdalens Hjørne eller opplevd at han har banket på din dør. Høyre har for lengst startet valgkampen og vår ordførerkandidat har allerede banket på flere dører enn noen annen politiker sannsynligvis kommer til å gjøre i hele valgkampen. Han ønsker nemlig å bli kjent med alle innbyggerne!

Roar Gundersen Arendal Høyre Leder

Back To Top