fbpx
skip to Main Content

AD. Heljepraten PÅ BENKEN.

I heljepraten PÅ BENKEN 12.februar skriver Esben Holm Eskelund et innlegg hvor han beskriver sin opplevelse i møte med Arendal helsestasjon i forbindelse med datterens førskolekontroll.

Han kom sammen med sin datter og barnets mor til helsestasjonen. Han beskriver sin følelse av å falle mellom to stoler, han følte seg som en kuriositet, helt spesiell.

Som leder ved Arendal helsestasjon beklager jeg at han opplevde sitt besøk på helsestasjonen på denne måten. Bakgrunnen for opplevelsen var at det stod bare to stoler og en sofa på helsesøsters kontor. Helsesøster burde hentet en stol til når hun så at både mor og far var med. Dette var en glipp.

Det er ikke uvanlig at begge foreldre kommer til helsestasjonen sammen med barnet sitt. Mange fedre kommer også alene sammen med barnet uten barnets mor. På helsestasjonen er vi opptatt av at far er like sentral og viktig for barnet som mor. Og begge foreldre er like velkommen på helsestasjonen, sammen eller hver for seg.

Vi har tatt opp stolhendelsen på vårt avdelingsmøte. Heretter vil begge foreldre og barnet få hver sin stol, både hos helsesøster og hos legen. Jeg er glad for at Esben Holm Eskelund gjorde oss oppmerksomme på den manglende stolen.

Vi tar imot både ros og ris, på den måten kan vi stadig forbedre oss i møtet med brukerne av helsestasjonen vår.

 

Aslaug Hustadnes

Avdelingsleder Arendal helsestasjon

Back To Top