fbpx
skip to Main Content

Grønn i stedet for Grå

Så hvorfor ikke gjøre Arendal by til en mye mer trivelig og koselig by å bo i?

Da trenger byen hyggelige grønne byrom. De eneste stedene det er grønt er jo på lyktestolpene og det store treet ved Kilden.

Men det er ingen som kan sitte på lyktestolpene akkurat. Man kan ikke sitte ved treet engang, fordi der det er masse søppel og snus, spytt, røykstumper og hundeskit, når eieren ikke gidder å plukke det opp etter at hunden har funnet et tre i byen som den kan gjøre fra seg ved.

Tenk hvor greit det hadde vært hvis det hadde vært en park i Arendal by! Hvis det hadde vært park, så hadde ikke mennene/ guttene trengt å dilte etter kjæresten sin når hun shopper, eller de stakkars barna som må gå etter og bli frista av å se på alle lekene i lekebutikken som de engang ikke kan gå inn i å kjøpe noe. De kunne jo vært i parken med fedrene sine istedenfor!

Hva med oss tenåringer som er ferdig på skolen og er sliten og dritt lei av skolen. Vi kunne ha sittet i parken på en benk eller på et teppe på gresset, med en is eller brus, vært med venner, familier og sist, men ikke minst, sluppet å dra helt til Hove for å være i grønne omgivelser. Skal Hove være Arendalsfolk sin nærmeste mulighet for lek og rekreasjon?

Hva med de som ikke kommer seg ut til Hove? Går det busser helt fram dit? Neppe.

Opor Eikelia

Back To Top