fbpx
skip to Main Content
Grete A. Husebø Ansvarlig redaktør

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10!

Høsten 2005 startet Arendals Tidende med prøveutgaver, høsten 2015 feirer vi ti-års jubileum. I den forbindelse inviterer vi våre lesere til å fortelle om sine erfaringer med Arendals Tidende.

Gjennom ti år har vi i avisa vært gjennom mye. Vi har lagt bak oss en konkurs og en ny oppstart. Vi har endret hele avisas utseende. Og siden i fjor sommer har vi vært nødt til å gjøre store endringer for å kunne fortsette å drive i et krevende mediemarked. Endringen som kanskje berørte deg som abonnent mest, var at du ble bedt om å hente avisen din på nærbutikken din før helgen. Til gjengjeld ga vi deg et flott, glanset helgemagasin. Postensog trykkerienes enorme prishopp var hovedårsaken til avgjørelsen, og det fantes ingen andre gode alternativer. Selvfølgelig kunne vi gitt opp, men det var ikke vårt ønske. Det er med stor takk nemlighet vi nå kan konstatere at kritikernes spådommer om at alle abonnenter ville svikte oss, ikke på langt nær har blitt en realitet. Det viser seg tvert imot at våre trofaste abonnenter fortsatt verner om lokalavisen vår. Dere tilga oss ekstraarbeidet og ulempene.

Dette gjør det mulig for oss å fortsette å drive en lokalavis for Arendal i 2015, og forhåpentligvis i ti nye år minst. Det har imidlertid ikke alltid vært en selvfølge at Arendal skal ha sin egen lokalavis, og det ligger mye hardt arbeid og store innsatser bak at vi nå kan feire ti år siden første prøveutgivelse.

Vi vet hva disse ti årene har innebåret for oss. For å fortelle deg om hva som skjer i Arendal har vi begitt oss ut på alt fra turer inn i stinkende renovasjonsanlegg, ut i båt i stormende vær og bystyremøter lange som dagen i NordNorge nå for tiden.

Nå vil vi vite hva de siste ti årene har betydd for deg. Derfor lanserer vi i sommer en fotokonkurranse hvor du kan vinne fine premier ved å dele et bilde med oss og resten av leserne. Bildet kan vise hvordan du leser Arendals Tidende, enten det er i toppen av et kirkespir, mens du nyter sola på en flytemadrass eller ved et helt vanlig frokostbord. Er du av den kreative typen kan du også ta et bilde som inneholder noe med tallet ti, ti norske jordbær, ti aviser eller ti tær i sommersanda for alt vi vet. Bildet kan sendes oss på mail eller legges ut på vår facebookside.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Back To Top