fbpx
skip to Main Content
Grete A. Husebø Ansvarlig redaktør

Musikk i alle canaler

Det er bare dager til Arendal tas over av musikk, feststemte mennesker, blide barn og håpefulle så vel som velkjente talent. Canal Street starter onsdag til uka med konsert på fyret og kommer til å prege byen helt frem til de siste tonene har rent ut fra Tyholmen hotel under night sessions lørdag kveld.

Musikkfestivalen i Arendal har en unik verdi i at den tar hele kommunen i bruk. Bare bein og barnelatter høres over hele Buøya når Barnestreet er i gang. Arendal kirkegård er etter hvert blitt en kjent og kjær arena for mange. Og nytt av rået er at det også arrangeres konsert på Lille Skottholmen, med Magnolia jazzband. Av konserter under denne festuka midt i juli som skriver seg inn i historiebøkene må også Kaizers Orchestra på Heftingsdalen nevnes.

Årets sommer i Arendal har så langt vært nesten akkurat sånn en sommer i Arendal skal være. Den har vært preget av et flott og engasjerende treningsarrangement med godt oppmøte midt på Torvet, internasjonale komikere på byens helt nye scene, og etter hvert restaurant, Ta sjansen har gått av stabelen som det skal, og ikke minst har vi fått en helt ny lekeplass midt i hjertet av byen. En ting har vi manglet: Hovefestivalen som er et av de viktigste arrangementene for de unge voksne med viktig kompetanse Arendal så sårt trenger.

I så måte er det viktig å støtte opp om den store musikkfestivalen som har preget byen vårt hvert år de siste 19 årene. Billettsalget har så langt vært rekordhøyt, og det er akkurat sånn det skal være.

Back To Top