fbpx
skip to Main Content

Politikere med visjoner!

POLITIKK:

De fleste som engasjerer seg i politikken gjør det fordi man har et oppriktig ønske om å gjøre verden, landet, eller kommunen til et bedre sted å leve.

Det er ikke så mange som vekkes politisk gjennom et brennende engasjement mot for eksempel formuesskatten. Noen gjør det, men de er i stor grad mest opptatt av seg selv, og ikke samfunnet som helhet. Vi trenger politikere med visjoner. Politikere som vil gjøre noe for å bedre menneskers livsvilkår, spesielt dem som sitter nederst ved bordet. I Arendal er dessverre ikke dette tilfellet.

Den sittende posisjonen er mest opptatt av små symbolsaker som 30 minutters gratis parkering, privatisering, gjøre tjenestene så billig mulig, og ikke minst innføre et hjerterått system der pleietrengende mennesker må betale for å få hentet inn avisa. I Arendal kommune har alt blitt til tall etter tre år med blått styre. Slik kan vi ikke ha det! Vi må ha politikere som ser menneskene!

Hvor er engasjementet for ungdom som sliter med rus eller psykiske problemer? Hvor er engasjementet for de som faller utenfor velferdssamfunnet? Hvor er engasjementet for de eldre og syke som ikke får den hjelp og pleie de trenger? Ja slik kan man fortsette å ramse opp. Svaret er at den blå posisjonen i Arendal bystyre ikke er opptatt av slike saker. Det må vi ha en forandring på.

Arendal trenger et nytt styre med Arbeiderpartiet i spissen som stiller opp for de som sliter i samfunnet, som ser menneskene og tar dem på alvor. For Høyre er hver innbygger et tall, for Ap er hver innbygger et verdifullt og viktig menneske som fortjener å leve et godt liv.

Gjermund Orrego Bjørndahl

Bystyrerepresentant Arbeiderpartiet

Back To Top