fbpx
skip to Main Content

Park i Arendal

Parken vi har i Arendal er lite brukt og den ligger rett ved et av Arendals mest trafikkerte felt, nemlig lyskrysset. Den er ikke veldig koselig lenger og den er veldig liten. Vi vil ha noe nytt, en park som faktisk blir brukt, en stor park hvor det er plass til alle.

Tenk deg, etter en lang dag eller uke på enten jobben eller skolen, å dra på lunsj i parken med familien en varm vårdag. Høre på fuglene kvitre, sole seg, se på alle barna som løper rundt i gresset og ler, høres ikke det herlig ut? Ungdommen vil få et nytt møtested istedenfor utsiden av McDonalds eller 7eleven. Vi trenger en park, og det er et stort ønske hos alle innbyggerne i Arendal.

Arendal er veldig grå, sentrum består nesten bare av Pollen og asfalt, nydelig ikke sant? Ikke veldig…

Lenge har det vært snakk om å få park i Barbu og som sagt så har det vært på ønskelisten i flere år, men hvorfor har vi fremdeles ikke dette i Arendal?

I mange år har både unge og gamle engasjert seg i nettopp dette, det har vært flere arrangementer som har dreid seg om park, politikere har kjempet for det, mens andre har ikke. Så lenge jeg kan huske har Arendal vært en grå by, og dette må vi få gjort noe med. Alt med byen vår er helt nydelig, men hadde vi bare fått en stor grønn park så hadde den blitt helt perfekt.

Emma Hagane

Back To Top