fbpx
Annonse:

Fordelskort ved kjøp og salg

Tenk om det virket så flott som det høres ut, -jeg ville bli millionær-, jeg er medlem av minst 10 forskjellige «lag», -så hør nå bare her-: 10% fra hver av dem blir tilsammen 100%, -alt blir helt gratis-, i de tilsuttede butikker, hoteller, bensinstasjoner, -og gratis avis?

Bensintanken er tom, jeg ruller inn på den nærmeste besinstasjon, fyller opp tanken og viser mine «fordelskort». Gratis? Beholder pensjon? Så drar jeg til et tilsluttet kjøpesenter og handler, -samme fordeler?-. Dessverre gjelder ikke kortene som et både-og, -bare som et enten-eller.

Men tenk om det hadde vært slik at alle fordelene kunne adderes, da ville je selge leilighetet og flytte inn på et hotel hvor alt fritt serveres, og leve livets glade dager med å betale medlemskontingenten kr. 500.-? kr. 500 x 10 blir kr. 6000., pr år i leveomkostninger, -make til undre-?

Pensjonen fra NAV og andre institusjoner, vil snart bli milloner i banken, men slik er det bare ikke dessverre, hele regnesykket får bli med tanken. Og godt er jo det, for pengene skal rullere og brukes mens jeg lever. Tenk å kunne bo i overflod i verdens rikeste land, -mitt hjerte bever-.

Øivind Holanger Tromøy