fbpx
skip to Main Content
Grete A. HusebøAnsvarlig redaktør

Glansende glitrende jul, god dag.

Endelig er jula over oss, og det er tid for både hygge og fest, ro og kjærlighet. Tida hvor jula kun var salighet er forbi, nå hører både stress og baksing med kaker og gaver jula til. For de fleste av oss er det en selvfølge at julefeiringen blir en suksess, og den største usikkerhetsfaktoren er for mange om ribba blir sprø nok i svoren. Samtidig vet vi at mange gruer seg til jul, både barn og voksne. Særlig gjør dette seg gjeldende i familier hvor mor og far, mormor og morfar eller farmor og farfar er skilt. Den ene vil ikke feire jul med den andre, og den neste tåler kanskje ikke trynet på den første. Det er ikke bare alkoholisme eller fattigdom som gjør at både barn og unge gruer seg til jul, en vond klump i magen kan plante seg hos alle slags familiemedlemmer.

I Arendals Tidendes siste utgave i 2014 tar vi for oss hvordan forventningene til den perfekte juleaften kan hindre høytiden nettopp i å bli fullkommen. Vi utforsker problemene en moderne familie med «mine, dine og våre» møter på når logistikken rundt en av årets beste dager skal gå i orden. Samtidig ønsker vi refleksjon rundt årsakene til at det å sitte alene og nyte sitt eget selskap ikke er godt nok for enkelte.

Jula er en fantastisk tid, men også en tid for å vise omsorg. Med denne avisa setter vi fokus på hvordan jula kan bli en god tid for enda flere av oss, store som små.

Ironisk nok tar vi i Arendals Tidende også oss selv i å bygge opp om det glitrende og vakre ved julehøytiden, ved å gi ut vår juleavis som et glanset magasin. Noe vi aldri har gjort før, vi håper du liker det.

Arendals Tidende ønsker alle våre lesere en riktig god jul, og et strålende nytt år.

Back To Top