KRIM: Fridjof Forsøplus Har Lagt En Gruelig Plan For å ødelegge Hele Arendal Sentrum. I Påska Kan Unge Journalistspirer Forhindre At Den Gigantiske Søppelbomba Går Av, Og Få Flotte Premier Som Takk For Hjelpa. Bomba Er Satt Til å Gå Av På Lille Andevinge Kl. 12.30 Onsdag. Foto: Grete Helgebø
KRIM: Fridjof Forsøplus har lagt en gruelig plan for å ødelegge hele Arendal sentrum. I påska kan unge journalistspirer forhindre at den gigantiske søppelbomba går av, og få flotte premier som takk for hjelpa. Bomba er satt til å gå av på Lille Andevinge kl. 12.30 onsdag. Foto: Grete Helgebø

Arendals Tidendes påskekrim: Bli med å fange klimabanditten

Arendals Tidendes påskearrangement går av stabelen 17. april, og små journalistspirer fra hele Arendal er invitert med for å hindre en enorm søppelbombe i å eksplodere.

Vi i Arendals Tidende har som slagord at vi bryr oss om Arendal. Dette viser vi hver eneste dag gjennom vår dekning av det som skjer i kommunen vår. Nå ønsker vi også å vise det gjennom å spandere et arrangement på alle små arendalitter som ønsker å delta. Vi har skaffet en enorm søppelbombe med god hjelp fra Agder renovasjon. Den står og godgjør seg på baren Lille Andevinge, men ta det med ro! Den er luktfri.

Ved å arrangere denne lille påskejakten i Arendal sentrum ønsker vi å rette et positivt fokus på bydrivere, og det å bruke byen. Vi mener det er enkle små og morsomme arrangement som dette som trengs for å skape liv, og bidrar gjerne som et supplement til de mange andre gode initiativene som er i byen.

De mange tusen norske ungdommene, og de mange hundre unge arendalittene som 22. mars demonstrerte for mindre prat og mer handling i klimasaken har inspirert oss, og vi ønsker å ha en klimavennlig profil på arrangementet. Derfor retter vi fokus på søppelsortering, og banditten i krimmen vår er naturligvis et miljøsvin. Bli med å gjøre 17. april til en morsom dag for alle de oppmøtte og en herlig start på påska!

Dette må du gjøre for å delta:
1. Les krimmen som står på trykk i Arendals Tidende
2. Løs rebusen og gåtene som står på trykk. Disse leder til fire virksomheter i sentrum
3. Dra til disse fire stedene onsdag 17. april mellom klokka 12.00 og 14.00. Her får du med deg fire spor som du kan bruke til å desarmere bomba
4. Bomba står plassert på baren Lille Andevinge. Fra klokka 14.00 blir det mulighet til å desarmere bomba, premiedryss, snacks og noe godt å drikke.

Vel møtt!