fbpx
Annonse:
KONSERT: Britt Synnøve & Hverdagsfolka Gjester Lille Andevinge Og Lille Torungen På Lørdag. Foto: Odd Magne Myre
KONSERT: Britt Synnøve & Hverdagsfolka gjester Lille Andevinge og Lille Torungen på lørdag. Foto: Odd Magne Myre

Tar publikum på en reise gjennom livets glansdager

Med showet «Allting har si ti´» skal Britt-Synnøve & Hverdagsfolka underholde jazzglade gjester. Først på Lille Andevinge og så i Lille Torungen lørdag.

– «Allting har si ti´» er en varm, ettertenksom og humoristisk konsert om små og store ting i et helt vanlig liv, smiler Elin Nygård som er låtskriver for bandet som skal holde hele to konserter i Arendal.

TATT TUREN: Sanger Britt Synnøve Johansen har tatt turen fra Stavanger for å underholde Arendalitter på lørdag. Foto: Odd Magne Myre

Både tekst og musikk er nytt for anledningen og befinner seg i jazzlandskapet, ifølge Nygård.

– Per Fuggeli uttalte at det er den ordinære dagen som er våre glansdager og det er disse ordene som danner utgangspunktet for konserten, sier låtskriveren som også har skrevet låter for stjerner som Kim Rysstad, Åse Kleveland, Helene og Bøksle og Alejandro Fuentes.

 Arendalsbasert

Først skal bandet besøke Lille Andevinge for å gi publikum en smakebit på konserten som skal holdes i kulturhuset samme kveld.

– Britt-Synnøve Johansen tar publikum med på en reise med betraktninger rundt barndom, ungdomstid, familieliv og kjærlighet og det er dette som binder denne konserten sammen. Vi får høre om hennes barndomsmisunnelse på storebrorens røde apachesykkel, eller tanker om det å sitte på kafé og smugtitte på fine mannfolk. Om livet en eviglang sommerdag på hytta i Sveio, med god tid og noe godt i glasset, sier hun.

Med seg på scenen har sangeren Ole Kelly Kvamme på kontrabass, Rasmus Solem på piano og Sebastian Gruchot på fiolin. Bandet er arendalsbasert med unntak av Britt Synnøve som er bosatt i Stavanger og Sebastian som for tiden bor i Kristiansand.

– Konserten tar for seg tanker rundt det som aldri ble noe av og om det å miste en god venn. Vi håper konserten kan få publikum til å lene seg tilbake og la stresset fare til lørdag, avslutter låtskriveren.