Annonse:
HOVE AMFI: Bildet Viser Stor Stemning Foran Amfiscenen På Hove I 2013. Arkivfoto.
HOVE AMFI: Bildet viser stor stemning foran Amfiscenen på Hove i 2013. Arkivfoto.

Lanserer salg av billetter til ny festival på Hove

Fredag ettermiddag lanserte festivalsjef, Marius Amundsen den nye festivalen Hove Music Festival som går av stabelen på Hove 28. og 29. juni. Allerede fra i dag kan du sikre deg festivalpass.

Er du en av dem som har lurt på hva slags butikk som skal åpne i «Kloa» ved Arendal kultur- og rådhus? Nå trenger du ikke å lure lenger. Det som mange trodde skulle være åpning av en ny butikk er slettes ingen butikk, men et «pop-up-stunt» fra den nye festivalen Hove Music Festival i forbindelse lansering av ny festival og billettsalg.

MANGE: Flere hundre møtte opp og ventet i spenning.

 

Starter billettsalget
Ja det blir ny festival på Hove til sommeren, nå er det ikke lenger noen tvil! 28. og 29. juni 2019 settes Arendal igjen på kartet med lokale, nasjonale og internasjonale artister på scenen.
– Det er med stor glede og optimisme at vi i dag endelig kan lansere den nye festivalen og legge ut de første billettene, sier en begeistret festivalsjef til avisa.
Klokka fem fredag ettermiddag åpna festivalledelsen dørene til Kloa med informasjon om festivalen og billettsalget. Hvilke artister som står på programmet er foreløpig en godt bevart hemmelighet.
– Fra i dag kan folk kjøpe festivalpass, så lanserer vi artistene ganske snart, sier Amundsen hemmelighetsfullt.

FØRST: 13-åringene Mina, Camilla, Sandra og Lina var de aller første som fikk vite hemmeligheten bak de lukkede dørene.

– Solid fundament
Amundsen forteller til avisa at de over lengre tid har jobbet hardt og grund med å etablere rammene for en ny musikkfestival i Arendal med nasjonale og internasjonale artister.
– Vi har nå klart å skape et solid fundament for en langsiktig bygging av en ny festival på Hove, og vi er klare for første festival allerede til sommeren, sier en svært fornøyd festivalsjef.
Han sier at Hove Music Festival vil bygge på mye av det beste fra tidligere festivaler på Hove.
– Vi skal skape et nytt og magisk festivalunivers der sjø og skog spiller godt sammen, sier han.
Ifølge Amundsen har festivalen etablert en langsiktig leieavtale på Hove, sikret seg en god finansiering og fått med seg flere av Norges beste arrangører på lag, og med både Arendal kommune og fylkeskommunen med på laget har han god støtte i ryggen når han nå lanserer den nye festivalen.
– Vi er utrolig takknemlige for at kommune og fylkeskommune stiller seg bak arrangementet og vi oppfordrer enda flere i næringslivet og ikke minst publikum til å gjøre det samme. Vårt mål er å bygge en festival som tilbyr opplevelser også utover en bred musikalsk profil, sier festivalsjefen.

Håndplukket team
Med seg på det nye festivallaget har han folk med lang erfaring i å lage musikkfest med både  tidligere daglig leder for Hovefestivalen, Benedikte Nilsen og flere personer tilknyttet Stavernfestivalen på eiersiden.
– Jeg har fått med meg et team med svært dyktige mennesker som ønsker det beste for byen og landsdelen. Sammen skal vi sørge for at dette blir et av sommerens høydepunkter, forteller han og ramser opp:
– Styreleder Brynjar Løkke er tidligere leder på Stavernfestivalen gjennom ti år, vi har også med oss Trond Myhre Eriksen som har jobba 15 år i Stavernfestivalen. Så har vi med oss tidligere daglig leder for Hovefestivalen, Benedikte Nilsen, og Dag Tynes som produsent. I tillegg har vi et godt team med gode arrangører i alt fra markedsføring til logistikk og sikkerhet, sier han.

Festivalsjefen selv har ingen erfaring med festivaldrift, men han har derimot mange år innen ledelse og økonomi, noe han mener vil komme godt med når de nå skal starte et helt nytt festivalprosjekt.
– Jeg har 14 år i Forsvaret og god ledererfaring. Jeg har studert bransjen godt, og har også økonomiutdanning, sier han til avisa.

Sorry. No data so far.