Annonse:
KOMIKERPAR: John Brungot Og Henriette Steenstrup Inntar Humorscenen I Arendal Kulturhus, Torsdag Kveld. Pressefoto
KOMIKERPAR: John Brungot og Henriette Steenstrup inntar humorscenen i Arendal kulturhus, torsdag kveld. Pressefoto

Komikere med åpent forhold

Torsdag kveld inntar komikerne Henriette Stensrud og John Brungot byens storstue med sitt show «Åpent forhold»

Det lades opp til humorfest i kulturhuset med duoen, som etter mange år som bestevenner og samarbeidspartnere i TV, nå er på turné med sitt nye show.

Verktøykasse
Mange kjenner nok de to komikerne igjen fra TV-serier som blant annet «Torsdags kveld fra Nydalen» og «En god nummer to». Ifølge en pressemelding fra arrangøren er de godt rustet.
– De to skolerte skuespillerne har en god humoristisk verktøykasse. Showet er et nummerbasert humorshow med to røde tråder; Vennskapet deres og hvordan de som skuespillere bruker triks for å uttrykke stemninger og følelser på scenen. Med Bjarte Hjelmeland som regissør og flere ganger komiprisvinner er de i gode hender. Her blir det garantert flere latterbomber i løpet av kvelden,  lover produksjonssjef Mari Bing Eikrem, i Over Norge.

Parodier
På showmenyen står blant annet Brungots treffsikre karakterer og parodier fra den norske kjendisfloraen, og Steenstrups grovkornede alter ego Edel Hammersmark Gjervan dukker også opp i showet med sine friske fraspark, ifølge arrangøren.
Komikerne lover flere kjendisbesøk i løpet av kvelden:
– Leo Ajkic kommer også! Og Marcus & Martinus og Magnus Carlsen, lover John Brungot.

 

Sorry. No data so far.