fbpx
Annonse:
INKLUDERENDE: De Fem Menighetene Er Enige Om At Det Er Viktig å Vise Godhet, Være Inkluderende Og Kunne Hjelpe Hverandre Uten å Ha En Agenda. F.v: Cecilie Nyland, Ungdomspastor I Sørlandskirken, Ingrid Eksund Fra Barbu Menighet, Trygve Bergland, Diakon I Barbu Menighet, Thor-Egil Eik Fra Sørlandskirken Og Svein Arild Reisersølmoen, Pastor I Arendal Baptistkirke. Representant Fra IMI Arendal Og Metodistkirken Var Ikke Tilstede Da Bildet Ble Tatt.
INKLUDERENDE: De fem menighetene er enige om at det er viktig å vise godhet, være inkluderende og kunne hjelpe hverandre uten å ha en agenda. F.v: Cecilie Nyland, ungdomspastor i Sørlandskirken, Ingrid Eksund fra Barbu menighet, Trygve Bergland, diakon i Barbu menighet, Thor-Egil Eik fra Sørlandskirken og Svein Arild Reisersølmoen, pastor i Arendal Baptistkirke. Representant fra IMI Arendal og Metodistkirken var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Godhetsfestival i Arendal: – Vi kommer ikke for å få, men for å gi

Fem menigheter i Arendal har gått sammen om å spre godhet til folket. I slutten av mai arrangerer de godhetsfestival fem dager til endes.  Trenger du gratis praktisk hjelp, eller kanskje du kjenner noen som kunne trengt en hjelpende hånd?…
Du må være innlogget for å se innholdet. log in