Annonse:
Inger Marie Gundersen Betegnes I Miljøet Som Arendals Jazzdronning. Pressefoto.
Inger Marie Gundersen betegnes i miljøet som Arendals jazzdronning. Pressefoto.

Førjulskonsert med Inger Marie Gundersen

Lørdag kveld inntar Arendals jazzdronning, Inger Marie Gundersen, scenen på No9 kaffe- og platebar i regi av Folkeakademiet AKA – Agenda kultur Arendal.

Arendalsdama har lang fartstid som profesjonell sanger og har gitt ut fem album i eget navn.

Bestselgende
Gundersen har opparbeida seg et sterkt navn i musikkmiljøet i både inn- og utland, men hun er nok likevel mest populær i utlandet hvor hun har turnert og spilt for tusenvis av publikummere, særlig i Sør Korea og Japan.  I juni i år slapp hun sitt nyeste album «Feels like home» med releasekonsert på musikkfestivalen Canal Street, i hjembyen. Albumet har høstet strålende kritikker fra noen av Norges mest anerkjente anmeldere innen jazz-sjangeren, og den ble i august og september bestselgende album hos «Bare Jazz» i Oslo. Nå tar hun igjen musikken med seg på den lokale scenen sammen med pianist Rasmus Solem.

HJEMMEBANE: Arendalsdama turnerer ofte i det store utland. Til lørdag skal hun synge på hjemmebane. Arkivfoto

Formidling
Jazzsangerinna kan se tilbake på en musikkarriere hvor høydepunktene har stått i kø. Albumene hennes har blitt utgitt i over 25 land, og hun hatt flere turneer og TV-opptredener i Korea. Hun lager ny musikk av andres låter, og hun beskriver selv at hun er en artist med fokus på fortolkning og formidling. Konsertarrangøren lover at når hun nå tar med seg musikken inn i den intime kaffebaren blir det mye musikk med sjel.
– Vi gleder oss veldig. Inger Marie har stor stjernestatus i utlandet, og vi er glade for at hun hadde tid til å opptre for oss denne kvelden, heter det i en pressemelding fra Folkeakademiet AKA.

 

Sorry. No data so far.