Annonse:
GOSPEL: Elisabeth Fjalsett Er Godt Kjent I Gospelmiljøet I Arendal. Til Søndag Står Hun På Scenen I Barbu Kirke. Pressefoto
GOSPEL: Elisabeth Fjalsett er godt kjent i gospelmiljøet i Arendal. Til søndag står hun på scenen i Barbu kirke. Pressefoto

En times tid med Elisabeth

Konsertserien «En times tid med…» i Barbu kirke fortsetter med en av Arendals markerte gospelsangerinner, Elisabeth Fjalsett, søndag kveld. 

Organist og initiativtaker Leif Rino Muller inviterer ulike sangere og musikere som han har jobbet med gjennom sin musikalske karriere til å opptre sammen med ham. Denne gang har han med seg gospelsangeren fra Arendal, som sammen med organisten skal presentere et knippe sanger for publikum.

Konsertserien har vist seg å være et populært initiativ i Arendal. Nesten hver gang har Barbu kirke vært fylt til randen. Leif Rino tror suksessen handler om den uhøytidelige settingen hvor artistene gjennom en time får presentere sine yndlingssanger.
– Det blir personlig og intimt og veldig uhøytidelig, dette har virkelig truffet folk, sier han i en pressemelding.

Elisabeth Fjalsett er et kjent navn i bybildet, ikke bare som sanger men også som innehaver av plate- og kaffebaren No9 på Tyholmen. Hun har ifølge Leif Rino drevet med musikk hele livet, og har blant annet sunget i det lokale koret Hapiness og i gospelkoret Mosaic i mange år.
– Hun har også vært instruktør for jentegruppa Seven, og har de siste ti åra reist mye rundt med sin barn Mathias og Pernille, som også har gitt ut tre plater, sier organisten.
Han forventer også denne gang stor oppslutning rundt konserten, og han gleder seg  til å skape en skikkelig gospelaften i Barbu kirke.

Sorry. No data so far.