Annonse:
PLATEDEBUT: Solevig Andersen Platedebuterte I 2017, Og Sto På Festivalen Hovedscene Samme år. Pressefoto
PLATEDEBUT: Solevig Andersen platedebuterte i 2017, og sto på festivalen hovedscene samme år. Pressefoto

Bård Rannekleiv band og Solveig Andersen til Canal Street

Festivalsjefen lover voksent lokalt musikalsk krydder på Pollenkonserten til sommeren.  

Bård Rannekleiv Band og arendalsvokalist Solveig Andersen inntar festivalscenen på Pollenkonserten, lørdag 28. juli.

– Vi synes rett og slett at Pollenkonserten trenger litt voksent krydder i form av sjelfull soul og sugende blues, vi lover en fantastisk musikkfest for alle, melder festivalsjef Mats Aronsen i en pressemelding, onsdag formiddag.
Canal Streets Pollenkonsert henvender seg primært mot unge og har allerede sluppet artister som Madcon, The Main Level, Jah Ark & Nico, Julie Bergan, Hkeem og Lisa Børud.
– Men det er jo viktig at også foreldrene og de godt voksne trives og koser seg, og det kan vi garantere med to av Sørlandets aller beste som skal spille fra båtscenen Boy Leslie, sier Aronsen.

LOKAL BLUES: Bård Rannekleiv Band er et kjent navn i Arendals musikkmiljø. Pressefoto

Bård Rannekleiv band består av tre  spilleglade og erfarne Arendalsmusikere som byr på  blues ispedd kraftige doser rock og soul i beste Memphis-tradisjon. Det dukker også opp noen funky New Orleans-groover der anledningen byr seg. Besetningen er Bård Rannekleiv på vokal og gitar, Geir Emanuelsen på bass og koring, og Tor Anders Stadheim på trommer og koring. Rasmus Solem styrker laget ytterligere på tangenter og koring.

– Vi har for anledningen koplet bandet med Arendals egen souldronning Solveig Andersen. Hun albumdebuterte i 2017 med “Satisfied with sensible shoes” til overveldende kritikker og en totalt utsolgt lanseringskonsert i Arendal kulturhus. Og hun fulgte opp med en gnistrende konsert på Canal Streets hovedscene samme sommer. Solveig har vært fast vokalist i Arendal Big Band siden 2002, og spilt med utallige forskjellige musikere siden slutten av 90 tallet. Sammen med Bård Rannkleiv band garanterer vi en stor musikkopplevelse, sier festivalsjefen.