fbpx
Annonse:
GLITTER OG STAS:Når Arendal Big Band Tar Med Seg ABBA-musikken Inn I Kulturhuset, Blir Ikke Noe Overlatt Til Tilfeldighetene. Med Fullt Sceneshow, Diskokuler Og Med Et Band I Storform Er De Klare For å Servere Publikum Et Forrykende Sceneshow Og Funky Groove. Helt I Front Står Seks Vokalister I Storform: F.v. Solveig Andersen, Anne Marie Wisløff, Augustus William Clark, Candice Reinhard-Hansen, Tonje Oland Og Marianne Aske Røen.
GLITTER OG STAS:Når Arendal Big Band tar med seg ABBA-musikken inn i kulturhuset, blir ikke noe overlatt til tilfeldighetene. Med fullt sceneshow, diskokuler og med et band i storform er de klare for å servere publikum et forrykende sceneshow og funky groove. Helt i front står seks vokalister i storform: F.v. Solveig Andersen, Anne Marie Wisløff, Augustus William Clark, Candice Reinhard-Hansen, Tonje Oland og Marianne Aske Røen.

– All musikk kan gjøres om til storbandmusikk

Arendal Big Band sparer ikke på noe når de presenterer den verdenskjente musikken fra ABBA i Arendal Kulturhus lørdag. Musikken får en full «storbandmakeover», i beste Arendal Big Band stil. Kjente slagere Strofer fra den kjente melodien «Waterloo» ljomer gjennom…
Du må være innlogget for å se innholdet. log in