fbpx
skip to Main Content
Hanket inn: Tommy Bjørn Jensen er hanket inn for å få lokalavisen opp og frem. Han har god erfaring med å bygge opp lokalavis fra Kristiansand og nå vil han høre DIN mening om hvordan vi kan forbedre Arendals Tidende. Kontakt han gjerne direkte på tlf 40 40 42 51 med din tilbakemelding på lokalavisen!

Nå skal lokalavisen vokse!

Vi gidder ikke mer koronatiltak og lokalavis på sparebluss. Nå skal Arendals Tidende ruste opp og endelig satse stort igjen!

Når koronaen inntraff og det ikke fantes ­alternativer måtte Arendals Tidende, som alle andre, gjøre det som skulle til for å redde bedrift og fremtidige ­arbeidsplasser. Uvissheten herjet, og med permitteringer og tapte annonseinntekter så det mørkt ut for en liten lokal­avis som i hovedsak drives på idealistisk grunnlag.

Vi har gjort det beste ut av det lille vi har hatt, og gjort det som skulle til for å ta vare på våre fantastiske og trofaste kolleger. Etter snart to år kan vi med stolthet si at dette var riktig avgjørelse for Arendals eneste lokalavis og for 16 lokale arbeidsplasser som nå har en trygg jobb å gå til.

Stor kvalitetsforskjell
Etter lang tid med sparebluss er tiden inne for å se fremover igjen. Vi ønsker å få kvaliteten på avisen opp til det våre gode, lojale abonnenter fortjener igjen, og tar en råsjans tross den ustabile situasjonen i samfunnet for å få lokalavisen opp og frem igjen.

Arendals Tidende drives i stor grad av ildsjeler som brenner for byen, og for en god selvstendig lokalavis. Vi ønsker å løfte frem disse viktige menneskene bak kulissene som sørger for at vi fortsatt har en positiv og selvstendig lokalavis i Arendal by. Vårt hovedmål de siste månedene har vært å finne flere likesinnede medarbeidere som vil være med å ta vare lokalavisen vår i fremtiden. Det har vi fått til, og allerede nå på nyåret vil du som abonnent begynne å se fruktene av dette. Nå skal det endelig bli gøy å drive lokalavis igjen!

Ansetter flere
I tillegg til å betydelig øke budsjettet på redaksjonelt innhold har vi utvidet staben med både ny selger, ny freelance-journalist, og ny daglig leder med god erfaring fra å bygge opp lokalavis og flere gratisaviser på Agder.

I salgsstaben har vi fått inn Jørn Dønnestad, med en lang merittliste både som annonseselger og lokal musiker. Jørn har et stort nettverk i bedriftsmarkedet i og utenfor Arendal etter flere tiår i bransjen. Nå blir han også å se på salgssiden i Arendals Tidende.

I en større reportasje inni avisen kan du også lese om vår trofaste grafiker Rudolf Salvesen, som er gått fra å være deltidsvikar til å bli en av lokalavisens store ildsjeler og forkjempere. Rudolf er utdannet kunstner og har masse kreativitet og positive ideer for avisen. Han brenner spesielt for kulturlivet og ønsker å fremme lokale ildsjeler og frivillige i kulturen som fortjener all den skryt og støtte de kan få. Som lokalavis har vi alltid hatt et stort fokus på å være best på kultur, og med Rudolf på laget skal vi nå nye høyder som kulturavis!

Veteran i sitt ess
Da det var på sitt mørkeste i Arendals Tidende fikk vi heldigvis god hjelp av en ekte Arendals Tidende veteran. Med erfaring, kunnskap og lokalpatriotisme man skal lete lenge etter, har Nils Petter Vigerstøl trosset helse og pensjonisttilværelse for å sørge for at avisen fylles med redaksjonelt innhold hver uke. Nils Petter kan du lese mer om i egen sak lenger bak i avisen, og det er i stor grad takket være han at du har en avis i hånden i dag.

Gjennom de siste to årene ser vi at markedet og ­abonnentene er positive til å støtte byens eneste lokal­avis. Vi har heldigvis en god base med ­på­drivere, ildsjeler og idealister som nekter å gi opp, og det er selvfølgelig mange flere som fortjener sin egen omtale. Om du ønsker å bli bedre kjent med folkene bak lokalavisen, tegn et abonnement på Arendals Tidende i dag og følg med i avisene fremover!

Vi gir ikke opp!
Arendal kommune er så full av bedrifter, lag, foreninger ildsjeler, frivillige og godhjertede mennesker som fortjener oppmerksomhet. Vi er en by med yrende liv, lidenskap og patriotisme, og vi i Arendals Tidende streber etter å formidle alt det positive som skjer i og rundt den vakre byen vår til deg og resten av Arendalsbefolkningen.

Enhver by med stolthet for seg selv bør ha en egen positiv, ærlig og selvstendig lokalavis. Som bryr seg om mer enn bare klikk, misvisende overskrifter med forklaring gjemt bak betalingsmur, og negativt engasjement i kommentarfeltene. En lokalavis som bryr seg om å fortelle de gode historiene, og de positive nyhetene store som små. Vi jobber for deg, og strekker oss langt med det vi har for å fortelle om de hyggelige lokale nyhetene du ikke finner noe annet sted.

Er du lei av dårlige nyheter og bryr deg om alt det gode som skjer i byen vår? Da trenger vi deg på laget for å lage en god lokalavis for Arendal. Send SMS «2022» til tlf 40 40 42 51 for å bli abonnent og støtte lokalavisen i dag!

Positive nyheter
Våre lokale ildsjeler streber etter å bringe alt det positive som skjer i og rundt den vakre byen vår til deg og resten av Arendals befolkning, og akkurat nå gjør vi flere store grep for å sørge for at Arendals Tidende igjen lever opp til den standarden dere abonnenter fortjener. Vi har satt oss klare mål for hva vi skal bli bedre på, og ansetter flere nye ansikter for å komme med sine kunnskaper og gode ideer. Dessverre slipper vi ikke unna at noen avisutgaver av året må kun være på nett, men vi prøver å gjøre dette så sjelden som mulig, og prioriterer å informere om dette på best mulig vis i god tid, slik at abonnentene ikke er i tvil når avisen er å finne i postkassen.

Abonnentene er våre viktigste støttespillere og vi ønsker din tilbakemelding på hvordan vi kan bedre lokalavisen og gi deg best verdi for støtten du gir oss. Vi jobber for deg og trenger din mening! Kontakt gjerne daglig leder direkte på tlf 40 40 42 51.

Back To Top