fbpx
Annonse:
Img 6562 14.jpg

Slått ned på strandfest på Tromøy.

Agder politidistrikt har hatt litt å gjøre fra lørdag ettermiddag til søndag morgen, viser loggen på Twitter. For Arendals del begynte det med en mopedkollisjon på Stoa lørdag ettermiddag, og fortsatte med tilfeller av bråk og støy.

Beach party
Like over klokken 23 lørdag kveld kom melding om at en person var slått ned på en strandfest på Hove på Tromøy. Politiet ble sendt til stedet. Loggen sier ikke noe om vedkommendes tilstand, til tross for at meldingen ble varslet oppdatert.

Falt fra veranda
Ifølge akuttmottak på sykehuset i Arendal ble en 69 år gammel mann tatt hånd om på sykehuset etter en fallulykke lørdag ettermiddag. Vedkommende ble, ifølge akuttmottakets Twitter-konto, tatt imot på sykehuset klokken 16.17 med moderate skader.

Mer fra politiloggen:

Arendal 02.21:
En vanskelig gjest på Langbryggen ble bortvist av politiet fra sentrum resten av natten.

Arendal 02.14:
Politiet får melding om støy fra en leilighet i Nygaten og drar til stedet.

Arendal 02.06:
Bråk utenfor utested i byen, to personer bortvist, ifølge politiet.

Stoa 20.25:
En bil og moped kolliderer i rundkjøringen ved Meny. melder politiet først, men etter en stund viser det seg at bilen ikke har vært involvert i det hele tatt. Ifølge politiet skal mopeden ha sklidd i dieselsøl i veien og veltet. Etter å ha blitt undersøkt av helsepersonell skal konklusjonen være at ingen personer ble skadet og politiet valgte å legge vekk forholdet.