fbpx
skip to Main Content

Natt til søndag vært en hektisk natt for politiet i Agder med mye fyll, bråk og amper stemning, melder politiet på Twitter. 

Politiet tvitrer blant annet om en kvinne som rispet samboeren sin med en kniv, en gjest på et utested i Arendal som var svært kranglete og kastet en stol og en mann som ble anmeldt for vold mot politiet.

I tillegg til mye fyll og bråk i byene har det vært mange henvendelser med klage på støy og høy musikk fra naboer og andre beboere i nærområdet. Det har også vært flere meldinger om fest og høy musikk fra private adresser. Politiet har ikke kapasitet til å kjøre på alt av denne type meldinger.

Her er nattens logg fra politiet:

Klokka 23.18 anmeldes en mann i Arendal for kjøring i beruset tilstand samt vold mot politiet. Mannen pågripes og kjøres til arrest.Politi

Klokka 23.53  må en taxisjåfør på Feviktoppen ha bistand da han har en vanskelig beruset passasjer. Mannen innbrakt til drukkenskapsarrest i Arendal.

Klokka 00.16 blir en mann 57 bortvist fra sentrum etter å ha kranglet med vakter på et utested ved Teaterplassen.

En 35-år gammel mann ble klokka 00.35 innbragt til arrest og anmeldt for ordensforstyrrelser på Langbryggen. Han kranglet med folk og kastet blant annet en stol.

Klokka 01.21 forsøker en bil å unndra seg kontroll i Vesterveien Arendal. To menn 19 og 23 år, pågrepet etter en kort løpetur i området ved roklubben. Mennene innbrakt arrest. Bilen tauet inn grunnet uklart eierforhold og sak opprettet.

Klokka 01.50 på Langbryggen bortvises to menn, 18 og 19 år, fra sentrum resten av natta grunnet beruselse og bråk.

Klokka 01.59 Langbrygga –  Mann 36 innbringes arrest etter krangel med flere personer. Ampert på stedet.

Klokka 02.07 blir mann 27 bortvist fra byen etter krangel utenfor et utested.

Klokka 02.25 Arendal sentrum, innbringes mann 25 til drukkenskapsarrest etter knuffing og ufin oppførsel mot en dame. Sak opprettes.

Klokka 02.51 Nedenes. Legemssak – kvinne 22 har rispet samboer, mann 22, med kniv. Ikke alvorlige skader. Kvinnen pågrepet og innsatt arrest. Politiet oppretter sak på forholdet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top