fbpx
Annonse:
9ik77u6s28qhre6ebssodqtkir581d70.jpg

 

Lørdag kveld ble politiet i Arendal mektig provosert da en beruset person nektet og følge politiet ordre om å forlate sentrum. I stedet tok han flaska opp til munnen og tok en slurk øl foran politiet. 

Fredag kveld fikk politiet melding om tyveri fra en leilighet i Froland. Etter undersøkelse av åstedet fremkommer det at det er stjålet en stasjonær PC og to bærbare PCer. Samme kveld måtte politiet rykke ut for å redde en flytebrygge som hadde slitt seg ved Kulltangen båthavn i Kolbjørnsvik. Savner du en brygge? Da kan du melde i fra til Arendal politistasjon, melder Agder politi på Twitter.  

Politloggen:

Natt til søndag

Kl. 23.55: Mann 21 år bortvises fra restaurant på Langbryggen og fra sentrum på grunn av beruselse.

Kameraten til den bortviste benyttet seg ikke av sjansen han fikk om å forlate sentrum og tar heller en slurk øl foran politiet.

Personen anmeldes for forholdet.

Lørdag kveld

Kl. 18.30: Politiet får melding om grovt tyveri fra leilighet ved Kloppene i Arendal. En patrulje har undersøkt åstedet og oppretter sak. 

Natt til lørdag

Kl. 00.09 Politiet kommer over en overstadig person i Pollen som skal til å kjøre båt. Føreren blir fratatt nøklene og sendt hjem i taxi.  

Kl. 00.35: Politiet får melding om en hissig mann på Langbryggen Arendal. Mannen er iført en blodig halloweendrakt. Han innbringes til arresten for ordensforstyrrelser.

Kl. 02.11: Politet må innbringe en dame for ordensfortyrrelser. Hun sparker politiet i magen da hun skal inn i arrest. Forholdet blir anmeldt.

Kl. 02.48: En mann blir slått ned ved Kystveien Arendal. Han blir kjørt til legevakta.