fbpx
Annonse:
TID: Høyrepolitiker Erik Johan Tellefsen Lindøe Mener Vi Ikke Har Mer Enn Tiden Og Veien På å Styrke Oss I Det Nye Agder. Arkivfoto
TID: Høyrepolitiker Erik Johan Tellefsen Lindøe mener vi ikke har mer enn tiden og veien på å styrke oss i det nye Agder. Arkivfoto

Høyres Erik Johan Tellefsen Lindøe kritiserte budsjettforslaget fra rådmannen for å glemme kulturen for ungdom neste år. 

Fempartiflertallet i bystyret i Arendal har hørt på kritikken. I budsjettet for neste år og de fire neste årene foreslås det å skyte inn 20.000 kroner årlig til konserter i Bakgården i Arendal sentrum rettet nettopp mot ungdom. Lindøe gikk tidligere i høst ut i Arendals Tidende og etterlyste penger i budsjett til arrangementer for ungdom.

Ikke diktere
Han var kritisk til at blant annet Bakgårdskonsertene blir sponset med kommunale midler fordi det er en gruppe mennesker som bør ha råd til å betale den faktiske billettprisen. Lindøe er godt fornøyd med utfallet.
–Jeg får håpe det ikke skal være noen voksne som skal sitte og diktere hva vi skal høre på, sier han.

Les også: Knusktørt budsjett for ungdomsarrangementer

–Ta ballen
I Høyres alternative budsjettforslag er det lagt opp til å kutte støtten til Bakgårdskonsertene helt og i stedet bruke pengene på barn og unge. Da leder for kultur-, næring- og miljø Pål Koren Pedersen fra Venstre presenterte forslaget på vegne av femapartiene sa han at ønsket er at Bakgården tar utfordringen og at det også arrangeres konserter for barn og unge spesifikt.