fbpx
Annonse:

Slåsskamper, knust glass i ansiktet, bevistløse personer og fyll. Politiet har hatt en hektisk halloweennatt ifølge operasjonsleder Magne Storaker på twitter.

Flere personer var innblandet i et slagsmål ved Arendal kulturhus klokka 03:00, og politiet måtte rykke ut for å ordne opp i forholdene.

Slåsskamp i bil
En person ble bragt inn til arresten fra Langbrygga klokka 02:30 da han igjen dukket opp etter å ha blitt bortvist fra politiet tidligere på kvelden.
I samme tidspunkt fikk politiet melding om slåsskamp inne i en bil i Vesterveien.

Amper stemning
Politiet måtte rykke ut flere steder på grunn av vanskelige og ampre gjester på utestedene. Like før midnatt fikk et utested problemer med en beruset gjest, og politiet kjørte urokråka hjem. En dame ble pågrepet utenfor en pub da hun angriper politiet i forbindelse med pågripelse av en annen person. En person fikk et glass i ansiktet og ble påført kutt i pannen like før klokka 01.00. Ambulanse ble tilkalt, og en mann ble pågrepet i Pollen. Klokka 01:06 fikk politiet melding om flere personer som slåss ved Fiskebrygga. Klokka 01:12 måtte politiet på nytt rykke ut til Langbryggen etter melding om en bevistløs mann, og klokka 01:43 måtte de igjen rykke ut for å bistå med en vanskelig gjest på et av utestedene.