fbpx
Annonse:
NÆRME: Hotellet Ligger I Umiddelbar Nærhet Til Terminalene På Landets Hovedflyplass. Foto: Radisson Blu
NÆRME: Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til terminalene på landets hovedflyplass. Foto: Radisson Blu

Investor Ole G. Ottersland bladde opp nær 1,6 milliarder kroner for hotell.

Dn.no meldte torsdag at selskapet O.G. Ottersland har kjøpt hotellet Radisson Blu-hotellet på Gardermoen. Ifølge avisen betyr det at selskapet, som eies av Ottersland og hans to barn, har betalt over tre millioner kroner for hvert hotellrom. Ottersland mener det er fornuftig pris selv om det er et stort beløp. Den eksakte kjøpssummen skal være 1,58 milliarder kroner.

INVESTERER: Ole G. Ottersland investerer i hotell på Gardermoen. Arkivfoto

INVESTERER: Ole G. Ottersland investerer i hotell på Gardermoen. Arkivfoto

Går vanvittig bra
–Ja, det er en skarp pris. Men vi mener det er en fornuftig pris når vi tar i betraktning at dette er et hotell som går vanvittig bra og som vi tror vil få en god utvikling fremover, sier Ottersland til Dn.no.
I hotellet på Gardermoen like ved landets hovedflyplass er det 500 rom og ble åpnet i 1998.
Det er Avinor som er selger, og det statseide selskapet skal ha kasjet inn 1,3 milliarder i ren gevinst. Ifølge avisen skal Ottersland allerede hatt samtaler med hotellkjeden Reizdor, som i dag leier hotellet, om å utvide konferansedelen.

500 interesserte
Ifølge Dn.no var det rundt 500 interesserte investorer som har vært i kontakt med Heilo Eiendom, som har stått for salgsoppdraget på vegne av Avinor. Daglig leder Trond Sejersted Bødtker sier til avisen at interessen fra utlandet har vært stor men at det måtte en sørlandsinvestor til.

Tok over
Til Agderposten sier Ottersland at hans selskap slo til da investoren med det høyeste budet fikk problemer med finansieringen. Han sier videre at selskapet ikke hadde gjeld da de gikk inn i handelen, og opplyser at Sparebanken Sør er med på finansieringen.
–Jeg vil for øvrig få takke Sparebanken Sør, som er med på dette. Det legger jeg ikke skjul på. De er med på dette, sier han til avisen.