fbpx
Annonse:

Cesar Almeida har signert en kontrakt med ØIF Arendal. Kontrakten binder ham til klubben ut sesongen 2016/2017, melder håndballklubben på sine nettsider.

– Jeg er veldig fornøyd med min signering for ØIF Arendal. Noe av det som vekket min interesse var tankegangen og prosjektet som klubben har. De har et klart ønske om å sloss om titler i hjemlig serie, samt spill i de største ligaene i Europa. Jeg kommer til Arendal med et ønske om å hjelpe klubben på best mulig måte til å utvikle seg videre og oppnå målene de har satt seg, sier Cesar Almeida til klubben. 

Brasilianeren kommer fra klubben Fraikin BM. Grannolers som ligger i toppen av den spanske ligaen.
–  Vi har siden det ble klart at Sven skulle gi seg vært på jakt etter en klassekeeper. Når Cesar velger å signere for oss er vi trygge på at vi har funnet toppkeeper. At en internasjonal toppspiller velger å signere for ØIF Arendal fremfor gode tilbud i de store Europeiske ligaene er nok overraskende for mange. En medvirkende årsak til at dette kunne realiseres er at Cesar har en Norsk kjæreste som har vært sterkt delaktig i at dette gikk i orden. Cesar går nå inn i en hektisk periode med serieavslutning i Spania og Panameriaknsk mesterskap, før han reiser til OL i Rio. Etter OL slutter han seg til ØIF sin tropp, sier Per Carsten Michelsen på klubbens nettsider.