fbpx
Annonse:
HUSBRANN: En Bolig I Tivoliveien Ved Kongshavn Ble Skadet I Brann Natt Til Mandag. Foto: Esben Holm Eskelund
HUSBRANN: En bolig i Tivoliveien ved Kongshavn ble skadet i brann natt til mandag. Foto: Esben Holm Eskelund

Brannmannskaper fra både Arendal og Moland rykket ut til Tivoliveien.

Klokken 04.10 natt til mandag meldte Agder politidistrikt om husbrannen ved Kongshavn og meldte at nødetatene var på vei til stedet. Brannmannskaper fra Arendal og Moland deltok i slukningsarbeidet. Ifølge politiet var beboerne kommet seg fysisk uskadet ut av bolighuset. Ifølge 110-sentralen på Agder var brannen slukket i løpet av en time etter alarmen gikk.

Gjennom taket
På den ene siden av boligen har brannen fått godt tak og det har brent i blant annet takkonstruksjonen. I morgentimene mandag pågikk etterslukning på stedet i regi av brannmannskaper fra Moland. Ifølge Agderposten har boligen også store røykskader.

BRANT I TAKET: Brannen skal ha kommet seg inn i loftsrommet, men brannvesenet klarte å få kontroll på brannen relativt raskt. Foto: Esben Holm Eskelund

BRANT I TAKET: Brannen skal ha kommet seg inn i loftsrommet, men brannvesenet klarte å få kontroll på brannen relativt raskt. Foto: Esben Holm Eskelund

Ukjent årsak
Ifølge Fædrelandsvennen var det en nabo som oppdaget brannen og fikk varslet beboerne i boligen. Avisen skriver at brannen skal ha startet ved en veranda og har derfra spredd seg via veggen til gesmiskassen og videre opp i loftsrommet. Ifølge avisen vil politiet vurdere om boligen skal undersøkes av kriminaltekniker ettersom politiet opplyser at huseier ikke kan se hva som kan ha tatt fyr på det aktuelle stedet.