fbpx

To-åring påkjørt ved barnehage

#Arendal, Fredensvei, vi er på vei til trafikkulykke sammen med de andre nødetatene etter melding om at en gutt skal være påkjørt av bil. Hendelsesforløp og skadeomfang er pr. nå uavklart. Ulykken har funnet sted på en parkeringsplass tilknyttet en…

Read more

Påkjørt i gangfelt

#Arendal. Kl. 1612. Melding om trafikkulykke på Kystveien FV410 ved Krøgeneskilen. En person skal være påkjørt av en bil i gangfelt. Ikke meldt om alvorlig personskade pr. nå. Nød etater er på vei til stedet. En kvinne kjøres til sykehus…

Read more

Trafikkulykke på Krøgenes

#Arendal. Kl. 1719. Melding om trafikkulykke ved Krøgneskilen FV 410. Skal være påkjørsel bakfra. Ikke meldt om personskade. Nødetater er på stedet. Ikke meldt om personskade. En kvinne er kjørt til sykehuset i Arendal for kontroll. Den ene bilføreren har…

Read more

Pågrepet – mistenkt for å ha utøvd vold

#Arendal Kl 1145 Politiet rykket ut til privatadresse i utkanten av Arendal sentrum etter melding om slossing. En person er pågrepet, mistenkt for å ha utøvd vold. Fornærmede sjekket av helsepersonell på stedet - ikke behov for oppfølging. Sak opprettes.

Read more

Ni fikk forelegg for mobilbruk

#Arendal Kl 1130. UP har i formiddag hatt adferdskontroll på Kystveien v/Havstad. 9 bilførere fikk forenklede forelegg for mobilbruk under kjøring, mens en bilfører anmeldes da han ikke ønsket å vedta forenklet forelegg på stedet.

Read more

Trafikkulykke på E18 ved Harebakken

#Arendal kl. 1557: Trafikkulykke på E18 vestgående ved Harebakken, to biler involvert, nødetatene er på vei. Ukjent skadeomfang. To biler involvert, 3 personer, sjekkes av ambulansepersonell, trafikken går sakte forbi i et felt. De involverte kjøres legevakt for sjekk.  

Read more

Mopedvelt på Vesterveien

#Arendal, Vesterveien. Vi rykker ut til trafikkulykke sammen med AMB. Moped som har veltet, fører klager over smerter i hodet. Fører sjekket av AMB, uskadd. Vi oppretter ikke sak på forholdet.

Read more

Utforkjøring – én til sykehus

#Tvedestrand, Lagveien. Kl 0740. Vi er på stedet sammen med AMB. Enslig kjøretøy har kjørt av veien. En person involvert, kjøres Arendal sykehus for sjekk. Fremstår som lettere skadd. Ingen trafikale utfordringer.

Read more

Bil landet på taket

#Arendal  Trafikkulykke Kystveien v/Pizzabakeren. Bil på taket. En person i bilen. Nødetater på vei til stedet. Veien er nå åpen igjen. Fører kjøres til akuttmottaket. Ukjent skadeomfang. Politiet mistenker at fører var påvirket.

Read more

Kvinne utsatt for vold i Grimstad

#Grimstad Kvinne utsatt for vold i Rådyrveien. Politiet ønsker tips fra publikum som har oppholdt seg i området Groos/Holvika/UiA i tidsrommet 11.30-12.30. Beskrivelse: Mann i 30-årene med arabisk utseende, helskjegg, iført sort genser med lange armer. Kontakt politiet på 02800.

Read more

Slåsskamp på Fevik

#Grimstad, kl. 2033, melding om ungdom som sloss på parkeringsplass på Feviktoppen. En skal ha blitt slått ned. Mange som løper når politiet kommer. Ukjent hva som har skjedd. Ingen på stedet som er skadd.

Read more

Tatt med tyvegods

#Arendal, kl. 1900, melding om mann som forsøker å stjele sykkel i Kittesbuktveien. Politiet har på stedet konstatert at en sykkel mangler sete og styre. Påtruffet en mann som har et sykkelsete i sekken og et styre under jakka. Anmeldes.

Read more