Annonse:

Nå er det bare Demokratene som sier nei til bompenger

Det er et triste faktum at alle partiene som etter valget i september 2017 ble representert på Stortinget elsker bompenger, selv om de prøvde å innbille deg som velger noe helt annet. Et av de verste eksempelet på dette er “dobbeltspillet” til regjeringspartiene Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre som nå i 2018 og i årene fremover vil fortsette med å flå norske bilister med 100-vis av milliarder kroner i bompenger og økt rushtidsavgift.

Dette skjer utrolig nok mens nesten 40 milliarder kroner fra norske skattebetalere bare i 2018 til i den statlige tvungne U-hjelpen – i rekord fart ruller ut av Norge. Og dette går utrolig nok: Til alle verdens meningsløse konflikter og korrupte islamistiske regimer og land som brutalt myrder helt uskyldige kvinner og barn.

I media kan vi alle også til stadighet lese at Fremskrittspartiet sier at de er imot bompenger, men hva hjelper det bilistene når Fremskrittspartiets sin samferdselsminister daglig setter nye norgesrekorder i bompenge og rushtidsavgift i sin iver etter bompenger fra norske bilister.

Faktum er at det kun er parti som ikke vil dobbeltbeskatte bilistene med bompenger, og det er Demokratene. Vi vil nemlig benytte alle bilrelaterte avgifter til sammen 60 til 67 milliarder pr. år, til samferdselsformål. Stoppe den ikke- vestlige innvandringen som i følge journalister koster Norge hele  250 milliarder kroner i året

Demokratene vil derfor  i motsetning til Høyre sin ordfører kandidat i det nye Agder Arne Thomassen, fjerne alle bomstasjoner og bygge veier i et tempo som Agder og nasjonen Norge kan bli stolt av uten bompenger. Nok er nok!

 

Vidar Kleppe

Fylkestingsrepresentant  for Demokratene i Vest-Agder