fbpx
Annonse:

Kommentar: Arendals Tidende kommer ut som normalt

Alle ansatte i Arendals Tidende er permittert. Avisen vil likevel komme ut som normalt etter som eierne går aktivt inn sammen med nødvendige ressurser i utgiverselskapet Tvende Media AS. Dette for å sikre kontinuitet inntil situasjonen blir mer oversiktlig og å på den måten sikre fortsatt drift og sikre arbeidsplasser.

I Tvende Media vil  salgsapparatet arbeider hardt for å kompensere tapene som har oppstått etter nedstengingen av store deler av landet. Dette har ført til et brutalt bortfall av annonseinntekter, etter som mange av våre faste kunder innen næringslivet, alle kulturarrangementene og også andre annonsører er rammet av Korona-pandemien. Dermed var dessverre beslutningen om permitteringer eneste utvei for å komme gjennom en vanskelig periode.

Avisen blir inntil videre redigert av tidligere redaktør og medeier Nils P. Vigerstøl i konstituert stilling, og redaksjonelt stoffet til avisen blir innkjøpt av frilansere og byråer som vanlig. Innsending av debattinnlegg, samt øvrige redaksjonelle innlegg går som normalt.

Dette betyr at våre abonnenter kan hente Arendals Tidende i postkassen som vanlig, og ellers finne avisen på løssalgsstedene. Også de øvrige produktene som eierselskapet Tvende Media står for, som magasinet «Næring – Verdiskaping i sør», går som normalt.

Avisen går altså over på et maksimalt sparebluss, der hensikten er å komme gjennom en særdeles utfordrende tid for å kunne videreføre driften på ordinært vis etter hvert som forholdene normaliserer seg. Stikkordet for å kunne lykkes er maksimalt samarbeid mellom alle parter, eiere, ledelse og ansatte. Dessverre må de ansatte ut i permisjon.

Ledelsen har ett bestemt mål; Dette skal vi komme oss gjennom. I den forbindelse vil ledelsen takke for den gode jobben som er gjort gjennom flere år av en trofast stab, forut for denne svært krevende situasjonen. Ledelsen er takknemlig for den forståelse som er utvist når gode medarbeidere må legge ned arbeidet for en uviss tid, og den usikkerheten dette skaper for hver enkelt.